• <p id="va41p"><del id="va41p"><xmp id="va41p"></xmp></del></p>
  <acronym id="va41p"><strong id="va41p"></strong></acronym>

  <tr id="va41p"></tr>

   Rreth nesh

   Nd Electronics Co., Ltd. ?sht? nj? zhvillim grupi i komunikimit, prodhimi dhe shitjet e kompanive t? prodhimit t? komunikimit t? l?vizsh?m t? integruara n? shkall? t? madhe. Larmia e prodhimit t? plot?, cil?si e q?ndrueshme, kapaciteti i lart?, jeta e gjat?, koha e gjat?, karakteristika t? sigurta, t? besueshme dhe t? q?ndrueshme. Kompania mbledh nj? grup ekspert?sh teknik? me p?rvoj? t? pasur, administrimi i shk?lqyer i biznesit dhe ersoneli shitje, ngre nj? sistem t? sh?ndosh? R &amp; D, sistemet e marketingut dhe sistemit t? sh?rbimit, ngritur n? fush?n e avantazhit konkurrues. Nga blerja e materialeve t? pap?rpunuar n? kontrollin e cil?sis? s? prodhimit jan? rrept?sisht n? p?rputhje me sistemin modern t? menaxhimit t? nd?rmarrjes IS09001, Dhe kaloi certifikimin nd?rkomb?tar IS09001, Certifimi FCC / CE, kompani n? cil?sin? e prodhimit, p?rputhje e rrept? me normat nd?rkomb?tare. Me biznesin e kompanis? vazhdoi t? rritet, me q?llim q? t? plot?soj? nevojat e klient?ve, p?rmir?soni sistemin e sh?rbimit dhe p?rpjekjet p?r t? zgjeruar tregjet jasht? vendit, Dit?t kan? pushtet mbi kompanin? ngriti zyr?n e Hong Kongut - n? dit?-Ling Electronics Technology (HK) Co., Ltd., Deg? Fujian Quanzhou, Deg? Guangzhou, Deg? Kunming, Dega e Shansi Taiyuan, Korporata Shenzhen. Dit? deri n? efektshm?rin? m? t? lart? t? energjis? (shpejt?s) p?r t? ndjekur hapat e ndryshimeve n? treg, p?r t? p?rmbushur maksimumin e k?rkes?s s? klient?ve varet nga besimi i kompanis? se dit?t e pushtetit. Sistemi i shitjeve dhe sh?rbimit me baz? n? Shenzhen p?r projektimin e Delta t? Pearl River n? Hong Kong si nj? dritare, tregje t? hapura jasht? vendit, dhe p?rpiqemi t? krijoj? nj? klas? bot?rore q? luajn? kompani t? njohura.

   Shih m? shum?

   Lajme

   Duke ushtruar fuqin? e Baterin?s s? telefonit t? Blackberry Mobile

   Bateria e celularit t? Blackberry i fuqizon p?rdoruesit me nj? p?rvoj? t? besueshme dhe t? paprekur t? l?vizshme. Si shtylla kurrizore e pajisjeve t? Blackberry, kjo bateria me rendimenc? t? lart? sjell disa avantazhe n? tavolin?.

   2023-07-26 Shih m? shum?

   Duke eksploruar Baterin? e Telefonit t? Blackberry Mobile

   Bateria e celularit t? Blackberry ?sht? nj? p?rb?r?s jet?sor q? i fuqon pajisjet ikonike Blackberry. I njohur p?r jet?n e tyre t? ve?ant? t? bateris, Telefonat e l?vizshme t? Blackberry jan? b?r? nj? zgjedhje e p?rhapur p?r profesionist?t dhe individ?t q? k?rkojn? mjete t? besueshme komunikimi dhe produktiviteti.

   2023-07-26 Shih m? shum?

   Fabrika 24 vje?are, bateria telefonike Cell, ekrani celular, banka energjitike, Walie-talkie

   2023-06-25 Shih m? shum?

   Shih m? shum?

   97人妻中文字幕一区_国产无码资源在线观看_亚洲精品aⅴ在线观看_无码人妻少妇久久中文字幕