• <p id="va41p"><del id="va41p"><xmp id="va41p"></xmp></del></p>
  <acronym id="va41p"><strong id="va41p"></strong></acronym>

  <tr id="va41p"></tr>

   OVER

   Tild Electronics Co., Ltd. is een groep ontwikkeling, productie en verkoop van communicatieaccessoires van ge?ntegreerde grootschalige fabrikanten van mobiele communicatieaccessoires. Productvariatie compleet, stabiele kwaliteit, hoge capaciteit, lange levensduur, lange standby-tijd, veilige, betrouwbare en stabiele prestatiekenmerken. Het bedrijf verzamelt een groep technische deskundigen met rijke ervaring, uitstekend bedrijfsbeheer en verkoop ersonnel, vestigt een correct R &amp; D-systeem, marketing netwerksysteem en servicesysteem, gevestigd op het gebied van concurrerend voordeel. Van grondstoffeninkoop tot kwaliteitscontrole van het productieproces zijn strikt in overeenstemming met het moderne bedrijfsmanagementsysteem van IS09001 en hebben de internationale IS09001-certificering, FCC/CE-certificering, het bedrijf in productkwaliteit, strikte naleving van internationale normen doorstaan. Nu de activiteiten van het bedrijf blijven groeien, om aan de behoeften van de klant te voldoen, het servicesysteem te verbeteren en de inspanningen om overzeese markten uit te breiden, hebben de dagen macht over het bedrijf dat de Hong Kong-kantoordag heeft opgericht-Ling Electronics Technology (HK) Co., Ltd., Fujian Quanzhou Branch , Guangzhou Branch, kunming Branch, Shanxi Taiyuan tak, Shenzhen Corporation. Dagen tot de hoogste energie-effici?ntie (snelheid) om de voetsporen van veranderingen in de markt te volgen, om te maximaliseren aan de vraag van de klant, is aan de overtuiging van het bedrijf dat stroomdagen. Het in Shenzhen gevestigde verkoop-en servicesysteem voor de lay-out van de Pearl River Delta naar Hong Kong als een venster, open overzeese markten en streven naar het cre?ren van een spelende bekende merkbedrijven van wereldklasse.

   Bekijk meer

   NIEUWS

   Gebruik maken van de kracht van de Blackberry mobiele telefoonbatterij

   De Blackberry-batterij voor mobiele telefoons geeft gebruikers een betrouwbare en ononderbroken mobiele ervaring. Als de ruggengraat van Blackberry-apparaten biedt deze krachtige batterij verschillende voordelen aan de tafel.

   2023-07-26 Bekijk meer

   De Blackberry mobiele telefoonbatterij verkennen

   De Blackberry-batterij voor mobiele telefoons is een essentieel onderdeel dat de iconische Blackberry-apparaten aandrijft. Bekend om hun uitzonderlijke batterijduur, zijn Blackberry-mobiele telefoons een populaire keuze geworden voor professionals en individuen die op zoek zijn naar betrouwbare communicatie-en productiviteitstools.

   2023-07-26 Bekijk meer

   24 jaar fabriek, mobiele telefoon batterij, mobiele telefoon scherm, power bank, walkie-talkie

   2023-06-25 Bekijk meer

   Bekijk meer

   97人妻中文字幕一区_国产无码资源在线观看_亚洲精品aⅴ在线观看_无码人妻少妇久久中文字幕