• <p id="va41p"><del id="va41p"><xmp id="va41p"></xmp></del></p>
  <acronym id="va41p"><strong id="va41p"></strong></acronym>

  <tr id="va41p"></tr>

   за нас

   Tild electronics co., ltd. е група комуникационни аксесоари разработване, производство и продажби на интегрирани големи мобилни комуникационни аксесоари производствени компании. Продуктово разнообразие пълна, стабилно качество, висок капацитет, дълъг живот, дълго време в готовност, безопасни, надеждни и стабилни характеристики на производителността. Компанията събира група от технически експерти с богат опит, отлично управление на бизнеса и продажби ersonnel, създаване на здрава r &amp; d система, маркетинг мрежова система и система за обслужване, установена в областта на конкурентното предимство. От закупуване на суровини до контрол на качеството на производствения процес са строго в съответствие с is09001 модерна система за управление на предприятията, и премина is09001 международен сертификат, fcc/ce сертификация, компанията в качеството на продукта, стриктно спазване на международните норми. С бизнеса на компанията продължава да расте, за да задоволи нуждите на клиентите, подобряване на системата за обслужване и усилия за разширяване на отвъдморските пазари, дни имат власт над компанията, създадена в хонконг офис-ден-линг електроника технологии (hk) ко оод, фуджиан кванджоу клон, гуанджоу клон, кунминг клон, Клон шанси тайюан, корпорация шенжен. Дни до най-високата енергийна ефективност (скорост), за да следвате стъпките на промените в пазара, за да максимизирате задоволяването на търсенето на клиентите е до убеждението на компанията, че силовите дни. Базирана на шенжен система за продажби и услуги за оформлението на делтата на река перла към хонконг като прозорец, отворени отвъдморски пазари, и се стремете да създадете световна класа играе добре познати марки компании.

   Виж повече

   новини

   Използване на силата на батерията на мобилния телефон blackberry

   Батерията за мобилни телефони blackberry дава възможност на потребителите да имат надеждно и непрекъснато мобилно изживяване. Като гръбнакът на blackberry устройства, тази високопроизводителна батерия носи няколко предимства на масата.


   Проучване на батерията за мобилен телефон blackberry

   Батерията за мобилен телефон blackberry е жизненоважен компонент, който захранва емблематичните устройства blackberry. Известен с изключителния си живот на батерията, blackberry мобилните телефони се превърнаха в популярен избор за професионалисти и лица, които търсят надеждни инструменти за комуникация и производителност.


   24 година фабрика, мобилен телефон батерия, мобилен телефон екран, power bank, walkie-talkie


   Виж повече

   97人妻中文字幕一区_国产无码资源在线观看_亚洲精品aⅴ在线观看_无码人妻少妇久久中文字幕